Translate

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Εγκαίνια και αγιασμός του ανακαινισμένου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών της Παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας





Στις 14/7/2016 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών της Παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.
Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του ιδρύματος, «η ανακαίνιση του χώρου καθώς και η αναβάθμιση του ιατρικού εξοπλισμού έγινε με την ευγενική χορηγία του ξενοδοχείου MarBella Corfu σε συνεργασία με το σωματείο "Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος ". Το βαρέως πάσχον παιδί θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε η ιατρική βοήθεια που θα του προσφερθεί να οδηγεί στην καλύτερη δυνατή έκβαση. Όμως η τελική έκβαση του βαρέως πάσχοντος παιδιού είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την άμεση αντιμετώπιση και αποτελεσματική σταθεροποίηση του, γεγονότα που πρέπει να ξεκινούν με την άφιξη του στο χώρο των ΤΕΠ . Στόχος της συγκεκριμένης αναβάθμισης των ΤΕΠ της Παιδιατρικής κλινικής είναι ακριβώς η ποιοτική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους μικρούς ασθενείς του νησιού ώστε η αντιμετώπιση και σταθεροποίηση του παιδιού σε κρίσιμη κατάσταση να ξεκινά άμεσα και αποτελεσματικά από τον χώρο των ΤΕΠ χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος στην αντιμετώπιση τους. Η δωρεά είναι από τον επιχειρηματία Βασίλειο Δρακόπουλο.
Η διοίκηση και το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί το ξενοδοχείο MarΒella Corfu για την ευγενική προσφορά του καθώς το Σωματείο "Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος" που βοήθησε στην υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης».
Από:http://www.kerkyrasimera.gr/index.php...

Δεν υπάρχουν σχόλια: